Infrarakentamista vastuullisesti

Laajan ammattiosaamisen sekä kaluston johdosta palvelemme asiakkaitamme infrarakentamisen jokaisessa vaiheessa. Pienet ja suuret urakat hoituvat vastuullisesti ja aikataulussa. Vastuullisuus on yrityksemme perusarvoissa.

Kunnallistekniikka

Toteutamme ammattitaidolla toiveiden mukaisen tien tai piha-alueen alusta loppuun, hankimme kaikki työssä tarvittavat luvat sekä kilpailutamme materiaalit ja rakennustarvikkeet.

Toteutukseen voi kuulua mielikuvituksen rajoissa lähes mitä tahansa rakenteita. Tyypillisimpiä maanrakentamiseen liittyviä rakenteita ovat jätevesijärjestelmät, pihavalaistukset, aitojen perustukset ja putkivaraukset.

Kokonaisurakointiin voi kuulua suunnittelusta ja lupien hakemisesta alkaen kaikki toimenpiteet aina nurmikon kylvämiseen saakka.

Pohjarakentaminen

Toteutamme omakotitalojen, hallien ja kevyempien rakennusten pohjatyöt maankaivuusta salaojien ja viemäreiden rakentamiseen. Kokonaisuuteen voi kuulua myös louhintaa, paalutusta tai lämmitysjärjestelmän kaivuutöitä.

Rakennusten pohjatyöt ovat usein kaksivaiheisia. Ensimmäisessä vaiheessa tehdään perustukset ja asennetaan rakennuksen alle tulevia teknisiä johtoja ja putkia. Toinen vaihe sisältää usein pintarakenteita ja viimeistelytöitä nurmikon, kivetyksen, päällystyksen tai istutusten osalta.

Rataverkon rakennus- ja kunnossapitopalvelut

Palvelemme asiakkaitamme rataverkon ylläpito- ja rakennustöissä ammattitaitoisen henkilöstömme, nykyaikaisen erikoiskalustomme ja turvallisuusjohdettujen menetelmiemme yhdistelmällä. Lue ratatöistä