Kunnossapitoa huolella

Monipuoliset kunnossapitopalvelumme kattavat ympärivuotiset alueurakoinnin työt, ulkovalaistus- ja sähkötyöt sekä vihertyöt arboristien ja puutarhurien ammattitaidolla. Lisäksi palvelemme ratainfran kunnossapidossa kiskopyöräkalustolla ja monipuolisilla henkilöstöpätevyyksillä.

Alueurakointi

Hoidamme alueiden kunnossapitoa ennakoivasta huomioiden kesä- ja talviaikojen tarpeet mm. liukkaudentorjunnasta aina hiekoitussepelin harjauksiin saakka.

Palveluihimme kuuluu mm. kuivatuksen parantaminen ja ojitukset, tie- ja liikennealueiden sorastus ja murskeen lisäys, routavaurioiden korjaus, lumenauraus, liukkaudentorjunta joko suolalla, sepelillä tai niiden yhdistelmällä. Talvikaudella teemme myös lumipolanteen poistoa sekä lumen poiskuljetusta.

Keväällä lumien sulattua harjaamme hiekoitussepelit ja epäpuhtaudet pois, sekä pesemme kadut ja tiet pölyämisen estämiseksi. Jäätyneiden kaivojen, rännien, rumpujen ja muiden höyrysulatus kuuluu myös kevättalven normaaleihin kunnossapitotöihimme.

Asfalttipäällysteen korjaus kuumamassalla ja kumibitumijuotokset. Talvikaudella teemme paikkauksia erillisellä lämmitettävällä laitteella, jotta paikkausmassa pysyy notkeana ja on tiivistettävissä pakkasellakin.

Vihertyöt

Viherhoidon kunnossapitotyössä palveluihimme kuuluu mm. puiden ja istutusten hoitoleikkaukset sekä ongelmapuiden kaadot ja metsurityöt.

Ongelmapuiden kaato ja metsurityöt, sekä myrskyvaurioiden korjaaminen kuuluu päivystysluonteisiin töihin, joissa toimimme tarvittaessa lyhyelläkin valmiusajalla.

Ulkovalaistus

Toteutamme tie- ja pihavalaistustyöt nykyaikaisilla LED-valaisimilla kokonaispalveluna suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Rakennamme uutta katu- ja tievalaistusta infrahankkeiden yhteydessä, saneeraamme vanhaa valaisinkantaa uusiin energiatehokkaisiin tuotteisiin, sekä ylläpidämme olemassa olevia sähkö- ja valaistusrakenteita.

Palvelemme taloyhtiöitä ja liikekiinteistöjä myös sähköautojen latausratkaisuiden toteutuksessa. Kartoitamme eri vaihtoehdot ja urakoimme sähkötyöt alusta loppuun omana työnä. Yrityksellämme on S2-sähköurakointioikeudet.