Infraroad Oy:n hoitovastuulle suurin osa Etelä-Suomen rautatieasemista ja laiturialueista

Infraroad Oy on voittanut Pasilan ja Lahden väliltä kaksi laiturialueiden hoitourakkaa, joihin kuuluu yhteensä 32 rautatieaseman ja laiturialueen ympärivuotinen hoito. 

Infraroadilla on entuudestaan vastuullaan kaikki Uusikaupunki – Turku – Toijala sekä Turku – Karjaa -rataosuuksien asemat. Syyskuun alussa alkavien sopimusten myötä Infraroad Oy:n hoitovastuulla on yli puolet Etelä-Suomen asemista. 

Vankalla kokemuksella asema-alueet viihtyisäksi 

Ympärivuotiseen hoitoon kuuluu lumenpoisto ja liukkaudentorjunta matkustajalaitureilta sekä rata-alueiden kiinteistöistä ja huoltoalueilta, sekä puhtaanapito ja viherhoitotyöt, sopimukseen kuuluu myös kymmenien rakennusten ja laitetilojen talotekninen huolto. 

Asemien vastuulliset hoitourakat on meille suuri kunnia. Laiturialueet pidetään sellaisessa kunnossa, että ne viestivät viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Matkustajien turvallisuutta vaarantavat viat tai olosuhteet ovat erityisen huomion kohteena”, kertoo toimitusjohtaja Markus Lahti Infraroadilta.

Viisivuotisten sopimusten arvo on yhteensä yli 10 miljoonaa euroa, joka mahdollistaa vastuulliset investoinnit uuteen kalustoon ja työvoimaan.

Positiivisia työllisyysvaikutuksia ja kouluttautumismahdollisuuksia

Uudet urakkasopimukset mahdollistavat vähintään kymmenen uuden ratatyötekijän rekryämisen. 

Vuoden 2022 oppisopimustyönantajaksi valittu Infraroad on valmis myös tarjoamaan ilmaisen koulutuksen, mikäli sopivia henkilöitä, joilta sattuu uupumaan tarpeelliset pätevyydet, ilmaantuu.

Saat kattavan koulutuksen työtehtäviin, ja jos sinulta löytyy jo vähintään puolen vuoden kokemus rautatieaseman hoidosta, voimme kouluttaa sinusta ratatyövastaavan”, lupaa Markus Lahti.

Rekry

Kiinteistönhoitajia
Ratatyövastaavia

Lue lisää
Rataverkon rakennus- ja kunnossapitopalvelut

Infraroad Oy lyhyesti

Infraroad Oy on vuonna 2005 perustettu ympäristövastuulliseen infrarakentamiseen ja kunnossapitoon erikoistunut kasvuyritys. Liikevaihto on kasvanut kolmena viimeisenä vuotena yli 100%. Viimeisimmän tilikauden liikevaihto oli 14,5Meur. Parhaillaan yrityksessä työskentelee noin 50 ammattilaista.