Siltatimpureita

Infraroad Oy:n perustama työyhteenliittymä TYL Silko toimii pääurakoitsijana Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kaksivuotisessa siltojen ja laiturien ylläpitourakassa, johon haemme lisää ammattilaisia. Edellytämme aikaisempaa infra-alan kokemusta betoni- ja puurakenteiden korjaustöistä. Työkohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, joten edellytämme päiväkohtaista matkustusvalmiutta. Työt tehdään pääosin työpareittain. Työparilla on käytössä kuorma-auto, joten C-kortti ja ammattipätevyydet luetaan eduksi. C-kortin puuttuminen ei ole este valinnalle.

Siltatöitä on myös pääkaupunkiseudulla, erilliselle työryhmälle.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi tulospalkkion, kattavan työterveyshuollon, sairauskuluvakuutuksen, puhelinliittymän ja sopimuksen mukaan työauton tai matkakorvaukset.

Hakemus kannattaa lähettää nopeasti, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset osoitteeseen markus.lahti@infraroad.fi

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, nykyaikaisen kaluston sekä hyvän työporukan. Tulosten kehittyessä maksamme tulospalkkiota. Työt alkavat mahdollisimman pian ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme myös omalla toiminimellä työskentelevät hakijat. Hakemukset osoitteeseen markus.lahti@infraroad.fi.