Avoimia työpaikkoja

Infraroad Oy on vuonna 2005 perustettu nuorekas ja dynaaminen infra-alan kasvuyritys. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme joukkoomme lisää ammattilaisia, monipuolisiin työtehtäviin.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Tilauskantamme pääkaupunkiseudulla on kasvanut, ja avaamme oman toimipisteen Helsinkiin. Tarvitsemme projektipäällikköä johtamaan työmaita ja toimipistettä. Työsuhde on vakituinen.

Toimimme pääurakoitsijana silta-, maanrakennus- ja kunnossapitourakoissa, joten edellytämme kokemusta ainakin joltain em. toimialalta. Eduksi on monipuolinen työkokemus sekä kokemus ihmisten ja työmaiden johtamisesta. Edellytämme infra-alan laatuvaatimusten ja dokumentaatiokäytännön tuntemista, sekä sitoutunutta asennetta johtaa omaa toimipistettä.

Insinöörin tai rakennusmestarin koulutus on keskeinen vaatimus. Arvostamme kertynyttä työkokemusta kaupunki- tai ELY-ympäristössä toimimisesta.

Tarjoamme vakituisen työpaikan terveessä ja hyvähenkisessä organisaatiossa. Panostamme henkilöstön viihtyvyyteen, kalustoon ja asiakastyytyväisyyteen. Meille tärkeitä arvoja ovat vastuullisuus, avoimuus ja asiakaskeskeinen toiminta.

Näkemyksemme mukaan työssä tarvitaan vähintään B-ajokorttia, tarjoamme pakettiauton työajoihin.

Tiedustelut työnkuvasta arkisin mieluiten klo 15.30-17.00 välisenä aikana.

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 25.4.2021 sähköpostilla osoitteeseen markus.lahti@infraroad.fi

 

KUNNOSSAPITOMIEHIÄ

Tie- ja liikennealueiden kunnossapitotöihin, jotka ovat vuodenajasta riippuen vaihtelevia tienhoitotöitä. Edellytyksenä C-ajokortti ja ammattipätevyydet.

 

SILTATIMPUREITA

Infraroad Oy:n perustama työyhteenliittymä TYL Silko toimii pääurakoitsijana Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kaksivuotisessa siltojen ja laiturien ylläpitourakassa, johon haemme lisää ammattilaisia. Edellytämme aikaisempaa infra-alan kokemusta betoni- ja puurakenteiden korjaustöistä. Työkohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, joten edellytämme päiväkohtaista matkustusvalmiutta. Työt tehdään pääosin työpareittain. Työparilla on käytössä kuorma-auto, joten C-kortti ja ammattipätevyydet luetaan eduksi. C-kortin puuttuminen ei ole este valinnalle.

Siltatöitä on myös pääkaupunkiseudulla, erilliselle työryhmälle.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi tulospalkkion, kattavan työterveyshuollon, sairauskuluvakuutuksen, puhelinliittymän ja sopimuksen mukaan työauton tai matkakorvaukset.

Hakemus kannattaa lähettää nopeasti, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset osoitteeseen markus.lahti@infraroad.fi

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, nykyaikaisen kaluston sekä hyvän työporukan. Tulosten kehittyessä maksamme tulospalkkiota. Työt alkavat mahdollisimman pian ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme myös omalla toiminimellä työskentelevät hakijat. Hakemukset osoitteeseen markus.lahti@infraroad.fi.