Avoimia työpaikkoja

Infraroad Oy on vuonna 2005 perustettu nuorekas ja dynaaminen infra-alan kasvuyritys. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme joukkoomme lisää ammattilaisia, monipuolisiin työtehtäviin.

PUUTARHURI TAI PUUTARHURIOPISKELIJA

Viherhoitourakkamme ovat laajentuneet merkittävästi, ja tarvitsemme lisää työvoimaa ympärivuotiseen ylläpitotyöhön. Työnkuva on monipuolinen painottuen kaupunkialueen viherylläpitoon ja -rakentamiseen. Olemme keskittyneet erityisesti alueurakoinnin vihertöihin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi tulospalkkion, kattavan työterveyshuollon, sairauskuluvakuutuksen, vakituisen ja ympärivuotisen työsuhteen sekä hyvä työilmapiirin.

Hakemus kannattaa lähettää nopeasti, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset Vihertyönjohtaja Anu Hiiterälle osoitteeseen anu.hiitera@infraroad.fi

 

KAIVINKONEENKULJETTAJA RATA- JA MAANRAKENNUSTÖIHIN

Työkannan lisääntymisen myötä rataosastomme tarvitsee kiskopyöräkoneeseen kuljettajaa. Työt ovat lähtökohtaisesti Varsinais-Suomen alueella, mutta toimialan luonteesta johtuen myös “reissutöitä” voi tulla. Työkannan tasaamiseksi teemme samalla kalustolla myös monipuolisesti tie- ja liikennealueiden maanrakennustöitä.

Kalustomme on uutta, ja edellytämme valittavalta kuljettajalta kokemusta 3D-laitteista, sekä arvostamme kokemusta rataympäristössä työskentelystä. Koulutamme valittavan kuljettajan tarvittaessa esimerkiksi ratatyöstä vastaavan pätevyyksiin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi tulospalkkion, kattavan työterveyshuollon, sairauskuluvakuutuksen, puhelinliittymän ja sopimuksen mukaan työauton tai matkakorvaukset.

Hakemus kannattaa lähettää nopeasti, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset osoitteeseen markus.lahti@infraroad.fi

 

KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tie- ja liikennealueiden kunnossapitotöihin, jotka ovat vuodenajasta riippuen vaihtelevia tienhoitotöitä. Edellytyksenä C-ajokortti ja ammattipätevyydet.

 

SILTATIMPUREITA

Infraroad Oy:n perustama työyhteenliittymä TYL Silko toimii pääurakoitsijana Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kaksivuotisessa siltojen ja laiturien ylläpitourakassa, johon haemme lisää ammattilaisia. Edellytämme aikaisempaa infra-alan kokemusta betoni- ja puurakenteiden korjaustöistä. Työkohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, joten edellytämme päiväkohtaista matkustusvalmiutta. Työt tehdään pääosin työpareittain. Työparilla on käytössä kuorma-auto, joten C-kortti ja ammattipätevyydet luetaan eduksi. C-kortin puuttuminen ei ole este valinnalle.

Siltatöitä on myös pääkaupunkiseudulla, erilliselle työryhmälle.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi tulospalkkion, kattavan työterveyshuollon, sairauskuluvakuutuksen, puhelinliittymän ja sopimuksen mukaan työauton tai matkakorvaukset.

Hakemus kannattaa lähettää nopeasti, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset osoitteeseen markus.lahti@infraroad.fi

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, nykyaikaisen kaluston sekä hyvän työporukan. Tulosten kehittyessä maksamme tulospalkkiota. Työt alkavat mahdollisimman pian ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme myös omalla toiminimellä työskentelevät hakijat. Hakemukset osoitteeseen markus.lahti@infraroad.fi.