Kaivannon teräsponttiseinät ja ankkuroinnit

Toteutamme teräsponteilla toteutettavat tukiseinä- ja ankkurointityöt asianmukaisesti ja ammattitaidolla. Nykyaikaisen erikoiskaluston lisäksi kilpailuetumme on tehokkaat työmenetelmät sekä -tekniikat ja osaavat ammattilaisemme, joiden avulla pontitustyöt sujuvat tehokkaasti aikaa säästäen, mutta tinkimättä turvallisuudesta.

Kaivannon suojaseinä teräsponteilla

Teräspontitus on kustannustehokkain ja nopein väliaikainen suojaseinä kaivantoon ja myös sen purkaminen onnistuu nopeasti.

Nopeudesta ja tehokkuudesta huolimatta teräspontteihin perustuva tukiseinämme täyttää aina tarvittavat teknilliset sekä turvallisuuteen liittyvät vaatimukset.

Toteutamme teräsponttiseiniä myös haasteellisiin kohteisiin luotettavasti.

Teräsponttiseinällä tuetun kaivannon hyödyt

Työn tehokkuus kasvaa merkittävästi, kun voidaan tehdä määrämittaisia kaivantoja – ja jättää tilaa vievät luiskaukset tekemättä.

Kaivantoturvallisuus lisääntyy. Etenkin vanhaa merenpohjaa oleva maaperä (silttistä hiekkaa sekä pehmeää savea) on paikoittain hyvinkin löyhää. Myös pohjavesiesiintymät tarjoavat haasteita turvalliselle kaivannon toteuttamiselle.

.

Moderni ja turvallisempi paalutus Movaxilla

Teräsponttien paalutus tai lyönti Movaxin korkeaTeräsponttien lyönti Movaxin korkeataajuisella, pyörivällä sivuoteiskijällä helpottaa ponttien maahan upottamista sekä poistamista, myös kovemmassa maaperässä haasteellisissa olosuhteissa.

Korkeataajuinen isku aiheuttaa vähemmän maan tärinää, eikä vaaranna esimerkiksi vieressä sijaitsevien rakennusten perustuksia.

Larssen-ponttiseinät

Vesitiiviit Larssen-ponttipaalut ovat kevyitä, mutta kestäviä. Larssen-ponttiseinät soveltuvat erinomaisesti haasteellisiin maaperiin, kuten vesistön välittömään läheisyyteen, tai löyhän maaperän, kuten vanhan merenpohjan, kaivantoja tukemaan.

Ankkuroinnit

Ponttiseinät voivat olla ankkuroituja tai vapaasti maaperässä seisovia seiniä. Seinän lisäksi asennamme myös kallio-, maa- tai passiiviankkurit sekä teräsrakenteet (vaakapalkit ja ankkurikotelot).