Tiet ja piha-alueet

Toteutamme ammattitaidolla toiveiden mukaisen tien tai piha-alueen alusta loppuun, hankimme kaikki työssä tarvittavat luvat sekä kilpailutamme materiaalit ja rakennustarvikkeet.

Toteutukseen voi kuulua mielikuvituksen rajoissa lähes mitä tahansa rakenteita. Tyypillisimpiä maanrakentamiseen liittyviä rakenteita ovat jätevesijärjestelmät, pihavalaistukset, aitojen perustukset ja putkivaraukset.

Kokonaisurakointiin voi kuulua suunnittelusta ja lupien hakemisesta alkaen kaikki toimenpiteet aina nurmikon kylvämiseen saakka.

RAKENNUSTEN POHJATYÖT

Toteutamme omakotitalojen, hallien ja kevyempien rakennusten pohjatyöt maankaivuusta salaojien ja viemäreiden rakentamiseen. Kokonaisuuteen voi kuulua myös louhintaa, paalutusta tai lämmitysjärjestelmän kaivuutöitä.

Rakennusten pohjatyöt ovat usein kaksivaiheisia. Ensimmäisessä vaiheessa tehdään perustukset ja asennetaan rakennuksen alle tulevia teknisiä johtoja ja putkia. Toinen vaihe sisältää usein pintarakenteita ja viimeistelytöitä nurmikon, kivetyksen, päällystyksen tai istutusten osalta.

Muut rakennustyöt ja maa-ainestoimitukset

Rakennamme myös esimerkiksi beach volley -kenttiä, uima-altaita, leikkipaikkoja, syväjätesäiliöitä, putkisiltoja sekä erilaisia kaiteita ja aitoja.

Toimitamme pihamursketta, hiekoitussepeliä, hiekkaa, multaa, kuorikatetta, pihakiviä. Sopiva kalusto valitaan kohteen mukaan; kaikkia materiaaleja on saatavissa pienimmillään suursäkillinen (1 m3) ja suurimmillaan maansiirtoauton lavallinen, eli noin 12 m3.