Avoimia työpaikkoja

Infraroad Oy on vuonna 2005 perustettu nuorekas ja dynaaminen infra-alan kasvuyritys. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme joukkoomme lisää ammattilaisia, monipuolisiin työtehtäviin.

SILTATIMPUREITA

Infraroad Oy:n perustama työyhteenliittymä TYL Silko on voittanut Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kaksivuotisen siltojen ja laiturien ylläpitourakan, johon haemme lisää ammattilaisia. Edellytämme aikaisempaa infra-alan kokemusta betoni- ja puurakenteiden korjaustöistä. Työkohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, joten edellytämme päiväkohtaista matkustusvalmiutta. Työt tehdään pääosin työpareittain. Työparilla on käytössä kuorma-auto, joten C-kortti ja ammattipätevyydet luetaan eduksi. C-kortin puuttuminen ei ole este valinnalle.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi tulospalkkion, kattavan työterveyshuollon, sairauskuluvakuutuksen, puhelinliittymän ja sopimuksen mukaan työauton tai matkakorvaukset.

Hakemus kannattaa lähettää nopeasti, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat maaliskuussa, erikseen sovittavana aikana. Hakemukset osoitteeseen markus.lahti@infraroad.fi

KUNNOSSAPITOMIEHIÄ

Tie- ja liikennealueiden kunnossapitotöihin, jotka ovat vuodenajasta riippuen vaihtelevia tienhoitotöitä. Edellytyksenä C-ajokortti ja ammattipätevyydet.

 

YHDISTELMÄAJONEUVON KULJETTAJA

Haemme kasettiyhdistelmän kuljettajaa asfalttityömaille vakituiseen työsuhteeseen. Talvikaudella teemme tienhoitotöitä, joissa on päivystysvuorot jakaantuneena usemmalle kuljettajalle. Kalustomme on uusmaista ja siistiä, sekä kaikissa autoissa on huoltosopimukset. Kuljettajan tehtäviin kuuluu auton yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, nykyaikaisen kaluston sekä hyvän työporukan. Tulosten kehittyessä maksamme tulospalkkiota. Työt alkavat mahdollisimman pian ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme myös omalla toiminimellä työskentelevät hakijat. Hakemukset osoitteeseen markus.lahti@infraroad.fi.