Työmaapäällikkö infrarakentamiseen

Infraroad Oy on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana kahden miljoonan euron liikevaihtoluokasta ja aliurakointitasolta noin 15 miljoonaa euroa vaihtavaksi pääurakoitsijaksi. Yrityksen strategia on laadittu yhdessä koko henkilöstön kanssa alkuvuodesta 2021, joka oli muutenkin merkittävä kehittymisen vuosi. Uuden strategian myötä yrityksen johtamisrakennetta selkeytettiin, ja hallitusta vahvistettiin ulkopuolisella osaamisella. Vuoden aikana käynnistettiin myös johtoryhmätoiminta, sekä panostettiin talouspäällikön osalta talouden suunnitteluun. Organisaation toimenkuvat ja vastuualueet määritettiin toimialoittain selkeämmiksi, mikä alkaa näkyä pikkuhiljaa myös jokaisen työntekijän arjessa.

Vuoden 2021 keskeisimpänä teemana oli vastuullisuus, joka käy ilmi Infraroadin sloganista ”LIIKENNEYMPÄRISTÖÄ VASTUULLISEMMIN”. Vuoden aikana siirryimme käyttämään kokonaan Nesteen uusiutuvia polttoaineita, mikä vähentää kasvihuonekaasupäästöjämme jopa 90%. Lisäksi loppuvuodesta Infraroad Oy palkittiin vuoden oppisopimustyönantajana.

Yrityksessämme on kolme tukijalkaa, kunnossapitotyöt, siltatyöt sekä infrarakentaminen, johon nyt tarvitsemme lisää osaavaa työnjohtoa. Infrarakentamiseen sisältyy kaupunkien, kuntien ja valtion investointikohteiden rakentamista, eli monipuolista kunnallistekniikkaa, teitä ja muita infrarakenteita. Liiketoimintapäällikön lisäksi infrarakentamisen parissa työskentelee kaksi työnjohtopuolen henkilöä ja kymmenkunta ammattilaista työmaatasolla. Lisäksi käytämme aliurakointiresurssia tasaamaan työkuormaa, ja palvelemaan sopivalla kalustolla monipuolisissa kohteissamme.

Tehtävän hoitaminen menestyksekkäästi edellyttää mielestämme vähintään muutaman vuoden kokemusta yli puolen miljoonan euron työmaiden johtamisesta ja läpiviennistä omatoimisesti tai osana tiimiä. Työmaapäällikön tehtäviin kuuluu oman urakan henkilöstöjohtaminen, tekninen johtaminen, laatudokumentointi, hankinnat sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Rakennusinsinöörin, rakennusmestarin tai teknikon tutkinto on välttämätön tehtävään valittavalta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi tulospalkkion, kattavan työterveyshuollon, sairauskuluvakuutuksen, puhelinliittymän ja sopimuksen mukaan työauton tai matkakorvaukset. Kaikissa kaivinkoneissamme on 3D-koneohjauslaitteet, sekä työnjohdon käytössä on GNSS-mittalaitteita, joten kiinnostus tietomallipohjaista rakentamista kohtaan on eduksi.

Hakemus kannattaa lähettää nopeasti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset osoitteeseen niko.kankare@infraroad.fi