Talvihoitotyöt

Hoidamme talvisin liikennealueiden kunnossapitoa ennakoivasta liukkaudentorjunnasta aina hiekoitussepelin harjauksiin saakka. Palveluihimme kuuluu tie- ja liikennealueiden lumenauraus, liukkaudentorjunta joko suolalla, sepelillä tai niiden yhdistelmällä. Talvikaudella teemme mielellämme myös lumipolanteen poistoa sekä lumen poiskuljetusta.

Keväällä lumien sulattua harjaamme hiekoitussepelit ja epäpuhtaudet pois, sekä pesemme kadut ja tiet pölyämisen estämiseksi.

Jäätyneiden kaivojen, rännien, rumpujen ja muiden höyrysulatus kuuluu myös kevättalven normaaleihin kunnossapitotöihimme.

Asfaltin paikkauksia teemme talvikaudella erillisellä lämmitettävällä laitteella, jotta paikkausmassa pysyy notkeana ja on tiivistettävissä pakkasellakin.

Liikennealueiden kesähoitotyöt

Kesäkunnossapito

  • kuivatuksen parantaminen, ojitus, reunapalteen poisto, rumpujen vaihto
  • sorastus, murskeen lisäys, routavaurioiden korjaus, muokkaus, tasaus
  • asfalttipäällysteen korjaus kuumamassalla, kumibitumijuotokset
  • maakivien poisto, kallistusten ja painumien korjaus
  • pölynsidonta
  • vesakoiden raivaus, liikennetilaan kasvaneiden oksien karsinta
  • liikennemerkkien ja tieviittojen asennus, korjaus ja suoristus

Vihertyöt, nurmikot ja istutukset

Viherhoidon kunnossapitotyössä palveluihimme kuuluu mm. puiden ja istutusten hoitoleikkaukset sekä ongelmapuiden kaadot ja metsurityöt.

Viheralueiden hoidossa toimimme omalla kalustolla ja henkilöstöllä, vaativissa pihasuunnittelukohteissa ja puiden istutus- sekä hoitoleikkaustöissä luotamme yhteistyökumppaneidemme ammattitaitoon.

Ongelmapuiden kaato ja metsurityöt, sekä myrskyvaurioiden korjaaminen kuuluu päivystysluonteisiin töihin, joissa toimimme tarvittaessa lyhyelläkin valmiusajalla.

Tie- ja pihamaalaukset, pihan opasteet ja varusteet

Asfalttipihalle voi maalata erilaisia ajosuuntaopasteita, pysäköintiruutuja, kieltoalueita sekä muita opasteita. Toimitamme piha-alueen liikennemerkit, opasteet ja infotaulut valmiiksi asennettuna tai itse asennettavana pakettina.

Piharakentamisessa osaamiseemme kuuluu pysäköintialueiden lämmitystolppien tai pihavalaistuksen asentaminen, syväjätesäiliöiden tai jätekatosten rakennustyöt sekä kevyiden piharakennusten kokonaisurakointi.